Contact

Neem contact op

Akkoord

4 + 5 =

Contactgegevens

PURE MEDICINE

Praktijk voor bewustwording en revitalisatie

KvK nummer: 66929520

 

Astrid Docter

Vinkenkamp 7

7364 CD Lieren

Tel: 06-53819788 Aangezien de wachttijd aan het oplopen is, heb ik besloten tijdelijk geen nieuwe cliënten aan te nemen. Zodra daar verandering in komt zal ik dit hier vermelden.

Bereikbaar op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (indien ik niet opneem, vraag ik u een bericht achter te laten).

De praktijk is goed bereikbaar middels de fiets en auto (gratis parkeerplaats bij de praktijk). Er rijdt normaal gesproken een buurtbus die vlakbij de praktijk stopt, deze lijn is alleen i.v.m. Corona t.n.o. gestopt.

info@puremedicine-therapie.nl

 

Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz)

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachtenfunctionaris

Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een vertrouwenspersoon van de beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben, te weten Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeörienteerde Psychotherapie (SBLP). Meer informatie hierover kunt u vinden op www.SBLP.nl

Geschilleninstantie

Het staat u vrij – indien de bemiddeling van de vertrouwenspersoon niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie. Met ingang van 1 januari 2017 ben ik hiervoor aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG).

De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie kunt u vinden op www.NIBIG.nl