Tarieven

 

een foto van 5 zwanenkuikens in een nest
Zijnsgerichte psychotherapie/coaching (60 minuten): €80
Healing-/Reading/Leadingsessie (60 minuten): €80
Reikibehandeling  (60 minuten) €80

 

Sinds 1 januari 2019 is Pure Medicine ingeschreven bij beroepsvereniging SBLP (www.sblp.nl) en bij het HBO register RBCZ (www.rbcz.nu). Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt er een vergoeding gegeven voor de behandelingen die u bij Pure Medicine gehad heeft. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of dit voor u ook het geval is.

Aanvullende informatie

Reikibehandelingen, Healing-sessies en de Dornbehandeling
Voorafgaande aan de eerste behandeling vindt een kort intakegesprek plaats om de klacht(en) te inventariseren. Afhankelijk van de behoefte kan de duur van dit gesprek variëren, waarbij de resterende behandeltijd meer of minder zal zijn. Als er behoefte is aan een langer gesprek vooraf, dan raad ik aan een langere sessie/behandeling te boeken.

De Reikibehandeling op afstand zal op een afgesproken tijdstip plaatsvinden. Naderhand kunnen de ervaringen via mail uitgewisseld worden.

Soms kan 1 sessie voldoende zijn, bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om zelf weer verder te kunnen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Ik raad dan aan om 3 tot 5 afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn.

Zijnsgerichte psychotherapie/coaching
Voordat ik iemand behandel met psychotherapie/coaching, vindt eerst een intakegesprek plaats. Het is belangrijk dat ik een goede inschatting kan maken van de problemen die er spelen, daarnaast moet de cliënt zich veilig genoeg voelen bij mij. Hier neem ik ruim (60 minuten) de tijd voor en de kosten hiervoor zijn gelijk aan de kosten voor een sessie.