Tarieven

 

een foto van 5 zwanenkuikens in een nest
Zijnsgerichte therapie/coaching (60 minuten): €80
Healing-/Reading/Leadingsessie (60 minuten): €80
Reiki-behandeling  (60 minuten) €70

 

Sinds 1 januari 2019 is Pure Medicine ingeschreven bij beroepsvereniging SBLP (www.sblp.nl) en bij het HBO register RBCZ (www.rbcz.nu). Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt er een vergoeding gegeven voor de behandelingen die u bij Pure Medicine gehad heeft. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of dit voor u ook het geval is.

Aanvullende informatie

Reikibehandelingen en Healing-sessies
Voorafgaande aan de eerste behandeling vindt een kort intakegesprek plaats om de klacht(en) te inventariseren. Afhankelijk van de behoefte kan de duur van dit gesprek variëren, waarbij de resterende behandeltijd meer of minder zal zijn. Als er behoefte is aan een langer gesprek vooraf, dan raad ik aan een langere sessie/behandeling te boeken.

De Reikibehandeling op afstand zal op een afgesproken tijdstip plaatsvinden. Naderhand kunnen de ervaringen via mail uitgewisseld worden.

Soms kan 1 sessie voldoende zijn, bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om zelf weer verder te kunnen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Ik raad dan aan om 3 tot 5 afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn.

Zijnsgerichte therapie en coaching
Voordat we samen ‘aan de slag gaan’, vindt eerst een intakegesprek plaats. Het is belangrijk dat ik een goede inschatting kan maken van de vraag die iemand heeft, daarnaast is het essentieel dat de cliënt zich veilig genoeg kan voelen bij mij. Hier neem ik ruim (60 minuten) de tijd voor en de kosten zijn gelijk aan de kosten voor een sessie.